Winkelwagen

Over ons

Welkom bij Cozy Favorites!

Mijn naam is Anita van der Beek, getrouwd met Richard en moeder van 2 fantastische kids.

Een “over ons” stukje schrijven voor mijn website leek me eigenlijk het moeilijkste aan de hele onderneming. Toch…enthousiast iets vertellen over de producten in mijn shop moest geen probleem opleveren, dacht ik bij mezelf. En als ik al die heerlijke producten uitgestald zie staan, weet ik weer precies waarom ik dit zo graag wilde.

Het idee is al ontstaan tijdens onze eerste vakantie naar Florida. “Ohh, ga je naar Florida!?…dan moet je naar Bath and Body Works! En breng je dan voor mij die kaars mee en een aantal hand sanitizers? Doe maar wat, alles is lekker van dat merk! Aldus de reactie van mijn zus, die ik al een tijdje in het hokje “geurfreak” had geplaatst.

Tijdens die eerste vakantie had ik het BBW-virus binnen no-time te pakken! Het strakke schema werd nogal eens onderbroken om even de shoppingmall in te gaan en een neus vol heerlijke geuren te scoren.

Ook tijdens Engeland-tripjes werd ik helemaal blij van de heerlijke producten, die hier in Nederland niet te krijgen zijn.
Ik ben dan ook heel blij met het merk Soap & Glory. Dit Engelse merk is om te zien al een feestje en heeft fantastische geuren.

En dan begint het! Je meld je aan voor een groep op Facebook, leest eens een blog hier en bekijkt eens een unboxing-filmpje daar. Je wordt gewezen op meer fantastische producten en na een tijdje was het idee daar. Ik stop met mijn baan waar ik al 23 jaar werk en ga al deze fijne producten aanbieden in een webshop.

Ik hoop dat jullie net zo gaan genieten als ik. En heb je vragen of wensen? Mail of bel me gerust! Ik kijk graag met je mee of ik jouw specifieke product kan leveren.

“Cozy Favorites”, mijn gezellige favorieten. Nooit gedacht dat werk, passie en vrije tijd zo goed samen zouden kunnen gaan.

Liefs,
Anita